Tarieven

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van je wensen. Tijdens het eerste consult hoor je wat de kosten zijn. In enkele gevallen kun je in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding. Op deze pagina vind je alle tarieven.

IMG_5928.jpg

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kost doorgaans €850. De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van je wensen en de mate van overhangende oogleden. In enkele gevallen kun je in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding. 

De eisen waaraan je moet voldoen om voor een vergoeding in aanmerking te komen verschilt per zorgverzekeraar en polis. Dit bespreken we tijdens een eerste consult.

Botox

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van je wensen. Globaal werk ik met zones: fronsrimpel, voorhoofd, kraaienpootjes beiderzijds zijn voorbeelden van één zone. Afhankelijk van het effect wat je wilt bereiken wordt bepaald hoeveel botox nodig is. Je hoort tijdens een consult meteen wat de kosten zijn.

0.5 zone (mini botox) € 90,-

1 zone € 155,-

1.5 zone € 230,-

2 zones € 290,-

3 zones € 425,-

Fillers

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van je wensen.  Afhankelijk van het effect wat je wilt bereiken wordt bepaald hoeveel botox nodig is. Je hoort tijdens een consult meteen wat de kosten zijn.

Restylane Classic 0.5 ml € 295,-

Restylane Classic 1.0 ml € 385,-

Restylane Classic 1.5 ml € 555,-

Restylane Classic 2.0 ml € 725,-

Restylane Classic 3.0 ml € 1055,-
*Restylane Classic, Kysse , Refyne, Defyne, Volyme, Lyft of een combinatie hiervan

Een eerste behandeling met profhilo kost €300,- Alle daaropvolgende behandelingen met profhilo binnen dezelfde kuur kosten €275,-

Profhilo

Bij een behandeling met profhilo wordt er niet met zones gewerkt.

Een eerste behandeling met PRP Plasma kost €300,- Alle daaropvolgende behandelingen met PRP Plasma binnen dezelfde kuur kosten €275,-

Prp Plasma

Globaal werk ik met zones: fronsrimpel, voorhoofd, kraaienpootjes beiderzijds zijn voorbeelden van één zone. Bij een behandeling met PRP Plasma is de prijs voor al deze zones gelijk. 

Aangenaam

Benieuwd wat Suzan voor jou kan doen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kunt stellen.