top of page

Profhilo

Verjong en verstevig de huid op een natuurlijke manier met profhilo. Na je dertigste maakt je lichaam minder hyaluronzuur aan. Profhilo geeft de huid een hyaluronzuur boost. Zo worden de natuurlijke cellen gestimuleerd en zet je je huid aan het werk. Het resultaat is een strakke en gezonde huid.

AdobeStock_249940566.jpeg

Doeleinden

Antiaging zonder chemische toevoegingen

Profhilo is een antiaging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Een behandeling met profhilo stimuleert de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit). De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

 

Natuurlijke huidversteviging

Een belangrijk voordeel van profhilo is dat je je huid verjongt met hyaluronzuur zonder dat deze (zoals een filler) volume geeft aan het behandelde gebied. De huid wordt daadwerkelijk hersteld en verstevigt zichzelf weer.

Dit komt door de 100% natuurlijke werking van hyaluronzuur. Door deze gehele nieuwe bewerking van hyaluronzuur won profhilo in 2006 de Aesthetic Awards voor de meest innovatieve behandeling. 

 

Voorkom bijwerkingen

Omdat hyaluronzuur een ultrapuur natuurlijk product is, is er minder kans op bijwerkingen.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de BAP-techniek (Bio Aesthetic Points) gebruikt. De BAP-techniek verdeelt de profhilo met een aantal injecties strategisch over het behandelgebied. Deze verdeling verspreidt het hyaluronzuur optimaal in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen.

AdobeStock_304538605.jpeg

Contra-indicaties & bijwerkingen

Om resultaat te zien zijn er twee tot drie behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de mate van huidveroudering. Wel zie je direct dat huid beter gehydrateerd is. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine heeft tijd nodig. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om één of twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Profhilo is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een filler nog niet zien zitten.

Profhilo kan goed gecombineerd worden met een filler of botoxbehandeling.

Zeldzame bijwerkingen kunnen zijn:

  • de vorming van verschillende soorten knobbeltjes

  • een allergische reactie

  • een infectie

  • een tijdelijke of permanente verstopping van een bloedvat bij injectie in dat bloedvat

De resultaten

Meer informatie

IMG_5782 - kopie.jpg

Waarom
Aesthetisie?

Afbeelding1.jpg

Wat
kost het?

bottom of page