top of page

PRP
(Plaatjes Rijk Plasma)

Verbeter je huidstructuur met een Platelet Rich Plasma (PRP) behandeling. In plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. PRP Plasma is uniek omdat er tijdens de behandelijk gebruik wordt gemaakt van je eigen bloed. Zo herstel je zelf je eigen huid.

AdobeStock_211670866.jpeg

Doeleinden

Injectable behandeling

Platelet Rich Plasma (PRP) is een injectable behandeling. Dat wil zeggen dat de plasma met een klein naaldje wordt ingebracht. Soms wordt er gebruiktgemaakt van een dermapen. De behandeling is geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Het is ook een efficiënte behandeling tegen haaruitval.

Lichaamseigen herstel

De PRP behandeling maakt gebruik van je eigen bloed. Er is dus geen sprake van chemische toevoegingen. Jouw eigen bloedplaatjes worden samen met het plasma in de huid gebracht. Door de groeifactoren die vrijkomen uit de bloedplaatjes zal de vitaliteit van je huid snel verbeteren.

Jonge stralende huid

Huidveroudering verminderd de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit). Hierdoor wordt de huid dof en slap. Een ongewenste vermoeide uitstraling kan het gevolg zijn. Met een PRP-injectie wordt de huid gestimuleerd collageen en elastine te produceren. Het effect is een jongere een frissere uitstraling.

Haaruitval

Haaruitval en dunner wordend haar komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Vooral bij beginnende haaruitval kan PRP een belangrijke rol spelen bij het behouden van je haar. Door het verbeteren van de doorbloeding van haarzakjes, het stimuleren van de groei van de haarfollikel en het verminderen van ontstekingen krijg je de mogelijkheid om een volle haardos te behouden.

Behandeling

Voor de behandeling wordt een beetje bloed bij je afgenomen. Door dit vervolgens te centrifugeren wordt het plasma van de rode bloedcellen gescheiden. In het plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes die actieve groeifactoren bevatten. Door dit 100% lichaamseigen plasma met bloedplaatjes in je huid in te brengen wordt je huid gestimuleerd tot optimaal herstel.

IMG_5888 - kopie.jpg

De resultaten

Contra-indicaties & bijwerkingen

Een PRP behandeling geeft een subtiel en natuurlijk resultaat. Na de eerste dag is er al een gezonde blos te zien. Na één of twee behandelingen zal de huid steviger aanvoelen. Geadviseerd wordt om één of twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

PRP is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een filler nog niet zien zitten. 

Een PRP behandeling is niet geschikt voor mensen met bloedziektes, zoals stollingsproblemen. PRP Plasma kan goed gecombineerd worden met een filler of botoxbehandeling.

Bijwerkingen

Er is minimale kans op bijwerkingen. Er bestaat een kans op zwelling, roodheid of eventueel een blauwe plek. Het gezicht is de eerste dag erg rood. Dit trekt allemaal snel weer weg. Het advies is om de eerste twee dagen zon te vermijden.

Meer informatie

IMG_5782 - kopie.jpg

Waarom
Aesthetisie?

Afbeelding1.jpg

Wat
kost het?

bottom of page