top of page

Over Suzan Sie

In 2010 ben ik begonnen als oogarts. Naast mijn werk in het ziekenhuis wil ik meer contact hebben met mensen en in staat zijn alle tijd te nemen voor hun behandeling en begeleiding. Zo ontstond het idee voor AesthetiSie. Hier bied ik professionele cosmetische behandelingen aan in een rustige, comfortabele omgeving, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat. Ik wil graag dat je weet dat je gehoord èn gezien wordt en in veilige handen bent.

P1010312_1920-.jpg

Filosofie

Het is mijn doel om samen met jou in de spiegel te kijken en een gedegen behandelplan op te stellen, je met zorg te behandelen en daarbij ook goede begeleiding en nazorg te leveren. Ik vind het belangrijk mensen te behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden.

Tevreden zijn met jezelf
We zien doorlopend beelden van perfecte mensen. Ik vind het juist prachtig dat ieder mens een heel eigen gezicht en uitstraling heeft. Het is echter belangrijk dat jij ook tevreden bent met jezelf en dat jouw uitstraling past bij hoe jij je van binnen voelt. Zoals alles in het leven gaat het om een goede balans.

Jouw gezicht en jouw gezondheid

Kortom: als jij er aan de buitenkant anders uitziet dan je je van binnen voelt, dan bent je bij mij aan het goede adres. Ik doe mijn uiterste best om je te helpen er fris en uitgerust uit te laten zien, terwijl jouw uitstraling natuurlijk blijft. Pas als jij tevreden bent, ben ik het ook. Door mij kritisch op te stellen, voorkom ik teleurstellingen en behoed ik je voor verkeerde beslissingen. Het gaat om jouw gezicht en jouw gezondheid.

IMG_5812.jpg

Waarom Aesthetisie?

Je kunt bij mij terecht voor advies en behandeling. Met jarenlange ervaring als oogarts heb ik een professionele blik op zowel het medische als ook het cosmetische aspect van de behandelingen. Besluit je in goed overleg tot een behandeling, dan is dit de juiste kliniek om die behandeling op een deskundige en veilige manier uit te voeren. 

Omdat veiligheid en hygiëne voorop staan vinden alle behandelingen bij AesthetiSie plaats in een behandelkamer die aan alle wettelijke eisen voldoet.

Bij de operatieve ingrepen word ik bijgestaan door een gediplomeerd, ervaren en goed op elkaar ingespeeld team.

Relevante opleidingen

Na het jarenlang uitvoeren van chirurgische ooglidcorrecties, heb ik aanvullende opleidingen gevolgd om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren en mijn vaardigheden continu door te ontwikkelen.

Vaardigheden toetsen en aanvullende technieken

De opleiding voor ooglidcorrecties aan het European College of Aesthetic Medicine and Surgery rondde ik af met een 100% score op praktische vaardigheden. Ik koos voor deze opleiding om mijn ervaring en vaardigheden te toetsen en aanvullende technieken te leren. Een ander belangrijk motief was de ervaring van het cosmetisch perspectief van de ooglidchirurgie, als aanvulling op mijn medische ervaring. 

 

Opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten

Ik heb bij verschillende Nederlandse klinieken en in de Verenigde Staten opleidingen gevolgd. Ik beheers daardoor verschillende methodes, omdat elk opleidingsinstituut eigen specialiteiten en invalshoeken heeft.

  • Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen

  • Specialisatie tot oogarts, UMCG

  • Opleiding Plasma Lift Fibroblasting, Jolange Opleidingen

  • Intensive Hands-on Cadaveric Training on Blepharoplasty, Euopean College of AestheticMedicineandSurgery

  • Theoretisch en Praktisch deel Module 1 Injectable Opleiding, Aureus Kliniek Academie

  • Het veilig toepassen van dermale fillers, Tom van Eijk Academy

  • Advanced Dermal Filler Course, Tom van Eijk Academy

  • Medical Aesthetics Training: Injectables, National Laser Institute U.S.A.

  • Medical Aesthetics Training: Advanced Injectables, National Laser Institute U.S.A.

  • BIG registratiecode: 99063424101 AGB Code:03-031052

Aangenaam

Benieuwd wat Suzan voor jou kan doen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kunt stellen.

bottom of page